Testimonial

Testimonial dan Galeri Gambar Kerepek Nangka

 

sedap la…kalau g bandar nnti hntr la kat kedai dlm 5-10 bks lg…reserved kan tuk saye ye kak Nor Fazilah Abd Mohd.. – Ibu Khalis –
sedap..rsa manis nangka pun ada lg. -Yaman Idris –
T/kasih ckg fazilah, kerepek nangka baru jee sampai terus jee sya buka wahh meme sedak ckg, anak2 saya pun suka jgk.. -En Rudaini –
Sekejap je habis,sedap! -Pn Rohaizan
Ermmm..bru jer smpai orde kerepek nangka n nenas smlm tpi abis licin dh arini! dok mkn krup krap! krup krap! sedar2 tiggal abuk jer..huhuhu.. -Pn Suzana Sulong
Mmg rangup dan sdap la krepek nagka ni.. keasliaan rsanya ttap sama…ttap lazat dan brkhasiat gitu..trbaekkk..nak orde lgi lh cikgu Nor Fazilah Abd Mohd
Dah smpai kerepek nangka madu..sedapppp sgt:)) saya nk lg kak..yg semalam dh hbs..sekejap je dok makan x sdr 6bgkus dh tgal plastik je..blk rmh td dk tbyangkan kerepek..ank2 blk tnya ada ke xde..kerepek paling sedap! -Pn Norliany
Assalam Nor, alhamdulillah kerepek nangka baru jer sampai hari ni…..dh hbs 3 paket, sedap betuiiiiiiiiiiii…..Kak Wan beli ye……yummy…yummy -Kak Wae Tokey Emas
sat je ngadap ank beranak 5pek abih dah…nmpk gaya kne beli lg nih.. -Suraya Mohamed Sunar
Lepas kena nasi arab kena plak Cip nangka. memang sangat2 sedap product nangka bumiputera nie, rugi plak beli 2 jer hehehehe -Mohd Yazid Ali
Assalam. Selamat sampai jam 2 lebih td. Selesai sebungkus….sedap sgt. -Bismillah Said
assalam….kerepek dah sampai dah makan pun…..sedapppppppppp Dr Fauzan
Sedap,macam makan nangka yang betul -Pn Rahmah
Bungkusan kerepek dah selamat sampai kat saya.. Dah try makan..wow memang sedap.. terbaik ah cikgu. -Syed Mohd Hilmi
kerepek nangka ni Lebih sedap dari kerepek nangka indon -Pn Maziah –Selangor
dah dapat dah…trima kaseh.. dah hbs sbungkus skali hadap je…huhu…sedap!! -ZurAini AhMad -Penang
Kerepek dah sampai. Sedap sgt. Mkn x leh nak berhenti.. -Norhidayu Abdul Patah – Terengganu
memang sedap berbanding kerepek nangka lain yang saya pernah makan -En Rudzwan